Interim-management

 

paul-in-frankrijkIn tijden van verandering of juist wanneer een organisatie in beweging moet komen, kan interim-management een uitkomst zijn. Juist om als dwarskijker eens haaks op de dagelijkse gang van zaken te gaan staan. U biedt uw organisatie daarmee de kans op een nieuwe definitie van het probleem of een nieuwe externe impuls.

Paul van der Linden is goed in staat om bestaande motivatie en wilskracht binnen uw organisatie te versterken. Om gedreven medewerkers goed te faciliteren en tegelijkertijd met geduld en tact de meer huiverige medewerkers open tegemoet te treden. Luisteren, bijsturen en optreden. Structuur volgt strategie. Met de wetenschap dat alle veranderingen hun eigen weerstand oproepen. Daarom gebruikt Paul van der Linden verschillende brillen, kleuren en methodes. De Quick Scan maakt bespreking van diverse interventies mogelijk.

Als interim-manager en projectleider is Paul van der Linden betrokken bij fusies, reorganisaties, oplossingen voor conflicten, herfinancieringen. Paul van der Linden werkt samen met diverse deskundigen uit verschillende disciplines zodat voor uw vraagstuk telkens opnieuw maatwerk geleverd kan worden. Op uw verzoek is eventueel ook een schaduw manager beschikbaar.